Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

menukaart

De kaart van Bistro Vienna is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op Franse tradities met een knipoog naar Vlaanderen en de wereld .
 
Voorgerechten:
 
Duo kroketten  17,5 euro 
Kaas/garnaal - ingelegde tomaat - citrus - peterselie
Vitello tonato 19,50 euro 
Kalfsvlees – tonijnsaus – kappertjes – ijs van tonijn – tempura van kalfszwezerik  
Tomaat mozzarella 16 euro 
Assortiment kersttomaat – ijs van mozzarella – creme van groene kruiden
Twee bereidingen van tonijn   19,5 euro 
Tomatenchutney– watermeloen – lavas (selder)
Fijngesneden lamsvlees 19,5 euro 
Feta – groene curry – aubergine – courgette
 
Hoofdgerechten:
 

Filet pur 32 euro 
Pepersaus of béarnaise - verse frietjes -  groentenslaatje
Zeetong 34 euro 
Tartaar saus - groentenslaatje - verse frietjes
Tartaar van tonijn albacore 30 euro 
Groentenslaatje - verse frietjes
Rundstartaar door ons bereid 24 euro
Groentenslaatje – verse frietjes
Heilbot 31 euro 
Venkel – ijzerkruid – algen – artisjok - aardappelen
Dunne lende (Charolais ) 2 weken gerijpt  38 euro 
Rode biet – sjalot – kers – zoete aardappel
 
 Menu 
 
*Enkele hapjes vooraf
*Twee bereidingen van tonijn 
   Chutney van tomaat– watermeloen – lavas (selder)

OF
*Fijngesneden lamsvlees
   Feta – groene curry – aubergine – courgette

**Langoustine  
     Bereidingen van bloemkool – vadouvan (indische kruiden)  

*Heilbot 
  Venkel -algen – ijzerkruid – artisjok – aardappelen

OF
*Dunne Lende (Charolais) 
   Rode biet – sjalot – kers – zoete aardappel                                                             

 
*Abrikoos – perzik
   Passievrucht – peperkoek                                                      

OF
*Assortiment kazen   (suppl 6 euro)
   noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney    
 
*Prijs menu : 50€ per persoon  zonder langoustine(excl.wijn)
**Prijs menu : 65€ per persoon met langoustine (excl.wijn)
Onze menu serveren we voor de gehele tafel 
 
 
 
Lunch : Elke dag  ( behalve op vrijdagavond en zaterdagavond en feestdagen),  serveren we een lunchmenu met wat hapjes vooraf, voorgerecht , hoofdgerecht en een koffie of verse thee met nog enkele versnaperingen aan € 29,50  euro per persoon . Vraag naar meer info bij het zaalpersoneel .
 


 Dessert
 
Dame blanche  10 euro   
Vanille ijs – warme chocoladesaus - slagroom
 
Moëlleux van zwarte chocolade  10 euro  
frambozensorbet – crumble 
 
Café glacé 10 euro  
Vanille ijs   – koffie – Amaretto – slagroom - crumble
 
Aardbei 10 euro 
Rode biet – hibiscus – coconut
 
Assortiment kazen   
noten  – vijgenbrood –  vijgenchutney